Rondleidingen en inschrijven

Rondleidingen

Dit schooljaar zullen wij starten met inloopochtenden voor nieuwe geïnteresseerde ouders/verzorgers. Acht keer per schooljaar kunnen ouders/verzorgers kennismaken met de werkwijze van de school en verzorgen wij een rondleiding. Kent u ouders/verzorgers die nog een schoolkeuze moeten maken voor hun kind dan kunt u hen dit laten weten. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar de school of even bellen dat zij op een bepaalde datum aanwezig zullen zijn. Hoort zegt het voort!

 

Woensdag 25 september 2019 9.00 uur

Maandag 28 oktober 2019 9.00 uur

Dinsdag 26 november 2019 9.00 uur

Donderdag 23 januari 2020 9.00 uur

Woensdag 26 februari 2020 9.00 uur

Dinsdag 31 maart 2020 9.00 uur

Donderdag 14 mei 2020 9.00 uur

Dinsdag 16 juni 2020 9.00 uur


Bent u enthousiast geworden over De Bloeiende Perelaar?
Obs De Bloeiende Perelaar is een groeischool omdat in de Zuidoostbeemster steeds meer nieuwe huizen worden gebouwd. In principe plaatsen we elk kind maar het kan gebeuren dat we leerlingen voor sommige groepen niet meteen kunnen plaatsen en op een wachtlijst plaatsen. 

U kunt uw kind aanmelden via het formulier dat u hier kunt downloaden. U kunt dit bij ons afgeven of mailen naar directie@bloeiendeperelaar.nl. Na de aanmelding volgt altijd een intakegesprek om te bespreken of uw aanmelding definitief gemaakt kan worden. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wat u verder nog moet weten over de inschrijving:
  • Uw kind kan in principe vanaf de 4e verjaardag bij ons naar school. U kunt uw kind aanmelden als het ongeveer 2,5 jaar oud is. Enkele weken voordat het 4 jaar wordt ontvangt u een uitnodiging om een aantal ochtenden of middagen te komen wennen. 
  • Wij hanteren een aantal criteria om de te bepalen of uw kind kan worden toegelaten die u hier kunt lezen. 

Ouders aan het woord

"Ik breng mijn kind elke dag met veel vertrouwen naar school, omdat zij zich daar veilig en welkom voelt."

"Via het Ouderportaal worden wij als ouder erg goed op de hoogte gehouden. Er wordt goed geanticipeerd op problemen en ik voorzie een mooie tijd voor mijn kind. Tevens vind ik het gebruik van de methode Vreedzame School een goede keuze."